Myymälässämme ei saa myydä piraattituotteita, elintarvikkeita, tupakkatuotteita, aseita, alkoholia tai lääkkeitä. Rikkinäisen/puutteellisen tavaran myynti on kielletty siitä erikseen mainitsematta hintalapussa. Pelkästään uuden tavaran myynti on kielletty kirpputoripöydissä. Pelkän uuden tavaran myymiseksi ota yhteyttä myymälään.

Nettivaraukset

Voit varata myyntipaikan kätevästi netissä käyttämällä Kirppari-Kalle -varausjärjestelmää. Rekisteröidyttyäsi voit varata myyntipaikan, seurata myyntipaikkojen varaustilannetta sekä omia varauksiasi. Varattuasi myyntipaikan näet tunnuksillasi myös myyntisi saldon.

1. Rekisteröidy Kirppari-Kalleen täältä

2. Kirjaudu tunnuksillasi Kirppari-Kalleen täältä

3. Valitse myyntipaikka sekä sinulle sopiva myyntijakson ajankohta ja pituus

Voit tämän jälkeen luoda itse tarvitsemasi hintalaput, jotka tulostetaan kirpputorilla. Voit hakea hintalaput ennen vuokrajaksosi alkua tai tuodessasi tavaroita.

Hintalappujen luominen

Kirjaudu tunnuksillasi www.kirpparikalle.net – sivuille.

Valitse vasemmalla olevasta valikosta linkki Tuotteiden hinnoittelu.

Valitse arkki (tai luo uusi) ja klikkaa Hinnoittele.

Tämän jälkeen voit merkitä tuotteet ja hinnat arkille.

Kun olet valmis, paina Tallenna.

HUOM! Tallennuksen jälkeen palaa Tuotteiden hinnoittelu – näkymään ja klikkaa Merkitse valmiiksi.

Kun arkki on merkitty valmiiksi, voimme tulostaa sen teille paikan päällä. Hyväksymme myyntiin ainoastaan liikkeessä tulostetut hintalaput.

Voi myös noutaa Tingi & Tongista “tyhjät” hintalaput ja täyttää tuotenimikkeen & hinnan käsin. Tällöin ei kaikki myyntiseuranta ominaisuudet ole käytössäsi.

Myynnin seuranta

Kaikki myynti tapahtuu viivakoodillisten hintalappujen kautta. Näin myynnin seuranta on tarkkaa ja tehokasta. Varatun myyntijakson myynti on nähtävissä omien tunnusten avulla omalla asiakastilillä kohdassa Myynnin seuranta.

Huom! Saldo näkyy vain varatun jakson ajalta. Mikäli tuotteita on myyty ennen virallisen jakson alkamista (esim. edeltävänä iltana), näkyy tuo myynti liikkeemme koneella.

Vuokranmaksu

Verkkovaraukset maksetaan varausta tehdessä pankkitunnuksilla/luottokorteilla ja myymälässä tehdyt varaukset maksetaan varauksen yhteydessä, tämä maksu vahvistaa samalla myyntipaikkanne varauksen.

Myymälässä hyväksymme kaikki tunnetuimmat pankki ja luottokortit (myös electron) ja käteismaksut.

Aloitus

Tavarat saa tuoda alkamispäivää edeltävänä iltana, tuntia ennen sulkemista.

Lopetus

Pöydän on oltava tyhjänä päättymispäivänä viimeistään tuntia ennen sulkemista. Huolehdithan pöytää tyhjentäessä, että mukaasi lähtee vain omia tuotteita, tarkista siis asiakasnumerot tavaroita pakatessa. Myymälästämme löytyy myös eksyneille tavaroille paikka, jonne voi tuoda sinulle kuulumattomat tavarat tai katsoa löytyykö sieltä omia (esim. hinnan puuttuessa).

Ajallaan tyhjentämättä jätetyn pöydän tyhjennyksestä veloitamme 10€.

Peruutus

Mikäli joudut peruuttamaan myyntijaksosi, teethän sen viikkoa (7vrk) ennen myyntijakson alkua, tällöin saat vuokramaksusi takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli joudut perumaan myyntijaksosi myöhemmin, perimme vuokrajakson kokonaisuudessaan. Jos olet varannut useita myyntijaksoja peräkkäin, voit lyhentää tai peruuttaa niitä ilmoittamalla siitä viikkoa (7vrk) ennen.

Tilitys

Suoritamme tilitykset tilisiirtona. Tilityksen yhteydessä annetaan myyntiraportti eli listaus myydyistä tuotteista. Myyntiraportti tulee allekirjoittaa kassalla, jotta tilitykset lähtevät maksuun. Tilitykset maksetaan 5. arkipäivän kuluttua myyntiraportin allekirjoituksesta. Henkilöllisyys on todistettava tilityksen yhteydessä.

Tilityksestä peritään 5% provisio.

Muuta

Kaikki tavarat, jotka tuot vuokraamasi kipputoripöytään on myös mahduttava pöytääsi. Tavaraa ei saa laittaa pöydän eteen käytävälle tai pöytärivien päätyihin. Pyöriä, lastenvaunuja yms. ei saa myydä käytävillä/pöydässä. Niille löytyy omaa vuokrattavaa aluetta muualta myymälästä.

Varkauksia torjumme tallentavalla kameravalvonnalla ja tuotesuojaportilla. Tingi & Tongi ei korvaa varastettuja, kadonneita tai rikkimenneitä tuotteita, palo- tai vesivahinkoja.