Järjestämme useita kertoja vuodessa huippusuosittuja itsemyyntitapahtumia, joihin voit tulla myymään omia tuotteitasi. Ilmoitamme hyvissä ajoin tapahtumien tarkemmat päivämäärät.

Varaa paikkasi

Myyntipaikan koko on 200 x 200 cm ja myyntipaikkaan sisältyy 75x190cm pöytä. Omaan myyntipaikkaasi voit tuoda mukana esimerkiksi oman rekin. Paikan hinta on 25€.

Rekisteröityminen (uudet asiakkaat) tästä.
Rekisteröityminen käyttäen olemassa olevia tunnuksia tästä.
Sisäänkirjautuminen (asiakkaat joilla on jo tunnukset) tästä.

Itsemyyntikirppis ohjeet ja sopimusehdot

1. Varaaminen
Myyntipaikka varataan netissä Kirppari-Kallen kautta tai myymälässä ja maksu suoritetaan välittömästi varauksen yhteydessä. Jos olet jo rekisteröitynyt Tingi & Tongin asiakkaaksi voit käyttää kirjautumiseen samaa tunnusta ja salasanaa. Paikkoja voi myös varata kirpputoripäivänä paikan päällä Tingi & Tongin kassalla, jos myyntipäivä ei ole täyteen varattu. Myyntipaikan numerolla ei ole määriteltyä sijaintia eikä pöytäkarttaa ole. Pöydät rakennetaan varaustilanteen mukaan ja paikka voi sijaita tilassa missä vaan. Jos haluat viereisiä pöytiä, niin ole yhteydessä myymälään [email protected]. Varauksen peruutus on tehtävä viimeistään 7 pv ennen tapahtumaa.

2. Hinnat
25 € /paikka. Peruutus on tehtävä viimeistään 7 pv ennen tapahtumaa.

3. Aika
Kirpputoripäivänä tapahtuma on auki la 10–16, su 12–16 (riippuen myyntipäivästä) ja ovet avataan myyjille noin tuntia ennen. Olethan paikalla myymässä koko tapahtuman ajan.

4. Myyntipaikat
Myyntipaikan koko on n. 200 x 200 cm. Paikat määräytyvät varausjärjestyksessä. Myyntipaikka on tyhjä lattiatila. HUOM! Paikkaan sisältyy pöytä 75x190cm. Muut kalusteet esim. rekit tuotava itse. Huomioithan oikean myyntisuunnan, että olet oikeinpäin asiakaskäytäviin nähden.

5. Myyjien vastuut
Kirpputoripaikat on tarkoitettu vain käytetyn tavaran myymiselle. Elintarvikkeiden myyminen on sallittu. Myyjät vastaavat itse myymistään tuotteista ja niiden kunnosta. Myyjät rahastavat itse tuotteensa. Varaathan tarpeeksi käteistä/vaihtorahaa mukaan. Myymälässä ei ole rahanvaihtoa. Olethan paikalla myymässä koko tapahtuman aukioloajan!

6. Parkkipaikat
Autot tulisi pysäköidä alemmille tasoille lähemmäs Kankurinkatua, joissa ei tarvitse kiekkoa.

7. Lemmikit
Lemmikkieläinten tuonti kirpputorille on kielletty