Jos et jaksa itse hinnoitella ja pitää huolta pöydästä tuo tavarasi meille provisiomyyntiin! Provisiomyyntisopimus on palvelu, missä hinnoittelemme tuotteet puolestasi, myymme ne ja tilitämme rahat suoraan tilillesi. Provisio on 50% myynnistä.

Tässä sopimusehdot ja ohjeet kuinka toimia:

Ilmoittaudu provisiomyyntijonoon sähköpostilla [email protected], niin ilmoitamme sinulle, milloin tavarat voi tuoda myymälään. Huomioithan, että palveluun saattaa olla ajoittain pitkät jonot sesongista riippuen. Huom! ei eläintalouksia.

Otamme myyntiin vain ehjiä, hyväkuntoisia, puhtaita ja pestyjä vaatteita sekä muita ehjiä tavaroita. Markettilasin on oltava ehjää, lasitus kunnossa. Aterimia vain parillisia määriä, ei yksittäisiä. Palapelit, moniosaiset tavarat, astiat, lelut ja vastaavat tulee pussittaa/paketoida asianmukaisesti asiakkaan toimesta etukäteen. Suuremmista eristä tai isommista tavaroista, jotka eivät mahdu kirppispöytään sovitaan erikseen. Mikäli sinulla on myyntijakson aikana tuotavana lisää tavaraa, ota aina ensin yhteyttä ja sovimme täydennyksistä erikseen.

Yksittäisiä vaatteita tai esineitä emme ota provisiomyyntiin (min. 2 ikea kassillista). Emme ota myyntiin häämekkoja, työvaatteita tai mainospaitoja. Kirjoista hyväksymme ainoastaan uudet pokkarit ja romaanit, harlequinit sekä lastenkirjat. Emme ota rihkamaa, matkamuistoja tai ulkomaista lasia.

Tuodessasi tavarat, pakkaa ne sääntöjen mukaisesti, käymme hinnoittelun yhteydessä läpi myyntiin kelpaavat vaatteet/tavarat. Asiakas on velvoitettu hakemaan myyntiin kelpaamattomat tavarat ja vaatteet pois ja siitä ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Huom! Kasseja, pusseja ja laatikoita, joissa tavarat tuodaan EI palauteta. Mikäli haluat hakea jäljelle jääneet tavarat pois myyntijakson päätyttyä, ilmoitathan siitä tavaroiden tuonnin yhteydessä.

50/50 provisiomyyntisopimus hyväksytään tavaroiden tuonnin yhteydessä. Lisäksi tarvitsemme asiakkaan IBAN-muotoisen tilinumeron. Me määrittelemme myyntijakson pituuden tavaramäärästä riippuen ja ilmoitamme sen päättymisestä etukäteen.

Myynneistä ei ilmoiteta erikseen. Voit kuitenkin halutessasi seurata myyntiä netissä omilla tunnuksilla www.kirpparikalle.net ja saat myyntiajan loputtua halutessasi myydyistä tuotteista raportin, sillä kaikki myynnit tallentuvat järjestelmäämme. Myynninseurannassa ei kuitenkaan näy tuotekuvauksia. Kaikki tilitykset maksetaan automaattisesti asiakkaan tilille.

Huomioi myös!

Ohjeistuksen vastaisia tuotteita emme ota myyntiin. Pidätämme oikeuden arvioida tuotteen myyntiarvon, Päätämme myyntiin sopimattomien tuotteiden jatkotoimenpiteistä. T&T päättää mahdollisten jäljelle jääneiden tavaroiden jatkotoimenpiteistä (myymättömät, eksyneet, hinnattomat).

Tuotteet ovat myynnissä omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä (force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti käytettävissä olevin keinoin.

Huomioithan myös sen, että todennäköisesti paremman kokonaistuoton tavaroillesi saat varaamalla perinteiseen tapaan oman myyntipaikan, mutta jos koet hinnoittelun työlääksi, niin provisiomyynti on oikea valinta.